Activitats

Gastronomia

El restaurant “Can Xifra” es troba només a 200 m caminant de la Masoveria de Cal Sastre, i és conegut per la seva cuina tradicional catalana i per la seva qualitat.

La Vall del Llémena ofereix una àmplia oferta en gastronomia, sobretot en cuina tradicional catalana i de proximitat, amb molts restaurants recomanables propers a la Masoveria de Cal Sastre: Can Joan d’Adri, Can Toscà, Restaurant Maràngels, Can Ribas, Can Perot, Can Reixach, Cal Ganso, etc.

“El Celler de Can Roca”, a 20 min en cotxe, és un restaurant amb 3 estrelles Michelin i de fama mundial. 

Senderisme

Un dels principals atractius turístics de la Vallde Llémena són les rutes a peu o de senderisme que recorren els paisatges naturals i culturals de la vall. Hi ha un ampli ventall de possibilitats per gaudir de senders i camins perfectament senyalitzats on podreu triar rutes de senderisme de tota mena i per a tots els nivells:

Ciclisme i BTT

La Vall de Llémena, tant per la seva orografia plana com abrupta a les proximitats de Rocacorba, presenta un entorn natural ideal tant per a l’entrenament professional com per fer passejades familiars en bicicleta. El públic ciclista sovint busca conèixer pobles i punts d’interès de la Vall, tals com Rocacorba, el Volcà de la Banya del Boc, el Salt de les Bruixes i les magnífiques Gorges de Sant Aniol de Finestres:

Pàdel

A menys de 5 minuts amb cotxe des de la Masoveria de Cal Sastre hi ha el Club de Pàdel
«X3 Club Pàdel & Fitness«.

Pel que fa al pàdel el club ofereix formació tant a menors com adults, combinant escola, entrenaments personalitzats, tornejos i competicions, entre altres serveis. Compta amb diferents pistes indoor i outdoor.

Pel que fa al fitness el club disposa d’una sala de fitness amb màquines d’última generació i models únics a la província de Girona i ofereix activitats dirigides. També serveis de quiromassatge, tractaments beauty, entrenaments personals, nutrició, preparació pre i post part, etc.

Hípica

A prop de Masoveria de Cal Sastre s’hi poden trobar 3 Hípiques, que ofereixen rutes i passejades amb cavall o poni. La Hípica Equidress es troba a menys de 5 minuts amb cotxe de la Masoveria de Cal Sastre: